Home mail
Plaatjes

Heb jij een foto van je tweeling of een ander nuttig plaatje dat je ter beschikking wilt stellen? Mail dit dan naar webmaster@tweelingenonderzoek.nl

Klik op het plaatje voor een vergroting.

 
Eeneiige tweelingen
Twee-eiige tweelingen
Bijzondere tweelingen

Kaydon en Layton zijn een tweeling, maar de een heeft de huidskleur van zijn moeder en de ander van zijn vader.

Bron: http://www.msnbc.msn.com/id/15447465/

Bekende tweelingen
Mary-Kate en Ashley Olsen zijn misschien wel de bekendste tweeling van de wereld. Toen ze pas 9 maanden oud waren kwamen ze al op tv in de serie Full House, waarbij ze samen 1 rol hadden. Inmiddels hebben ze in veel tv programma's en films een rol gespeeld.
Frank en Ronald de Boer, de bekende broertjes de Boer die beide hebben gevoetbald.
Koen en Jos van der Donk zijn bekend geworden door hun rol in de Kameleon films.
Petra en Janita zijn bekend geworden nadat ze de tweelingtest van de Tros hebben gewonnen. Ze zijn verkozen tot meest identieke tweeling van Nederland.
Sonja en Bianca van der Velden zijn bekende schoonzwemsters.
Siamese tweelingen

Ladan & Laleh zijn in 1974 geboren. In 2003 werd een poging gedaan om de 29-jarige Iraanse zussen van elkaar te scheiden. Na een operatie van drie dagen zijn ze aan de gevolgen van bloedverlies overleden.

Bron: http://en.wikipedia.org/wiki/Ladan_and_Laleh_Bijani

Abby en Brittany Hensel zijn geboren op 7 maart 1990. Ze hebben twee hoofden, twee harten, twee armen en twee benen. Bepaalde lichaamsdelen/organen delen ze andere hebben ze elk apart. Ze kunnen niet gescheiden worden. Ze zijn inmiddels al weer 18 jaar oud.
Overig