Home mail
Spreekbeurt
 
 

 

Moet je binnenkort een spreekbeurt houden? Ga je het over tweelingen doen en zoek je nog informatie? Dan ben je hier op het juiste adres. Klik op een van de onderwerpen hierboven om er informatie over te vinden die je kunt gebruiken voor je spreekbeurt. Soms staan er plaatjes bij, natuurlijk mag je deze ook gebruiken! Er is ook een aparte pagina met plaatjes die je kunt gebruiken.

Soms is er een stuk tekst schuin gedrukt, dit is vaak wat ingewikkeldere informatie die voor basisschoolkinderen (nog) te hoog gegrepen is en meer is voor kinderen van de middelbare school. Natuurlijk mag je het als je op de basisschool zit ook gebruiken, maar het is wel belangrijk dat je zelf begrijpt wat je vertelt!

Mis je nog informatie of wil je graag dat jouw spreekbeurt hier op de website komt? Mail me dan (webmaster@tweelingenonderzoek.nl). In het eerste geval ga ik op zoek naar deze informatie en in het tweede geval ga ik deze plaatsen! Natuurlijk kun je me ook mailen als je aanvullende informatie hebt!

Natuurlijk mag je je klasgenoten altijd wijzen op deze website!